söndag 2 januari 2011

2. Januari (116 av 365)


Nytt år och dags att hitta en ny plats för min månadsbild.
Nu har jag förflyttat mig in i centrala Trollhättan.

Januari bjuder på snö och is!

8 kommentarer:

 1. ....så kul att vara med på 365 utmaningen,
  men hinner nog inte in å kolla på så många bidrag just nu, får ta det när jag kommer hem...
  Har ju semester nu! =)
  Ha en god fortsättning!

  SvaraRadera
 2. Ja just det, man kan ta en bild per månad på samma ställe. Tänkte in på det, men jag ska se om jag kan fundera ut någon plats för det. Jag hade månadsbilder för något år sedan, men jag gillade egentligen inte platsen så jag får tänka nytt nu.

  SvaraRadera
 3. Onekligen ett passande foto för januari. Just detta att fånga månaderna har jag funderat över själv. Din lösning är både enkel och smart. Undrar var jag ska välja för plats?
  Du gav mig något att fundera på. ;-)

  SvaraRadera
 4. Du har alltså lyckats att med utmaningen under 2010?! Bra kämpat. Imponerande att du direkt hoppar på även årets omgång. Det blir spännande att följa.

  SvaraRadera
 5. Just ja, man ska ju hitta en bra plats för månadsbilden också! Eller om jag i år ska göra tvärt om och ha olika platser varje månad... Det tål att tänka på. :0)

  SvaraRadera
 6. Ja, Januari är verkligen en månad full med snö :) Vi får se om detta med en bild på samma plats varje månad blir min lösning på "månadsproblemet" eller om jag kommer på något annat... Det är svårt tycker jag! :)

  SvaraRadera
 7. Har lite svårt att komma på någon bra plats här i Vänersborg ( det finns ju så många :)) men någon plats skall det väl bli. Kul att få se hur platsen ändrar sig under årstiderna:)

  http:louisevbg.blogg.se/foto

  SvaraRadera
 8. Snyggt! Det ska bli spännande att följa månaderna hos dig! Och jag tror jag norpar din idé - ska bara hitta en lämplig plats ...

  SvaraRadera