torsdag 12 november 2009

TTELA - tidningen med de två namnen

Torsdagen den 12 november
Fattar inte hur fort veckan går egentligen nu är det torsdag igen! Torsdag som avslutas med romerskt bad för min del men innan dess en dag på jobbet. Idag har det inte varit flow på jobbet precis. Har sex medarbetare i Italien och jag har försökt förklara för den italienska kvinnan som inte direkt var så attans duktig på engelska att de inte skulle betala hotellräkningen utan den ska skickas till mig!!! Jisses amalia vilket tur det är att man har kunniga medarbetare på ekonomikontoret;-))

Dagens bild
Klockan är 6.20 och jag hämtar dagens TTELA. Knasigt namn på en tidning men när det gäller "lokalblaskor" kan allt hända. TTELA är resultatet av en sammanslagning av två tidningar nämligen Tidningen Trollhättan och Elfsborgs Läns Allehanda. Snacka om fantasi! I Trollhättan kallas tidningen fortfarande för "Trollhättan" och i grannkommunen Vänersborg går den under namnet ELA;-))

En bra sak från idag
Är det romerska badet och de två doppen i den 14 gradiga bassängen

1 kommentar:

  1. Här har lokaltidningen också bytt namn (dock ingen sammanslagning), men ingen säger det nya utan alla säger det gamla och alla vet vad man menar...

    SvaraRadera