måndag 21 september 2009

Måndag igen!


Måndagen den 21 september
Måndag morgon och en ny arbetsvecka står för dörren. Hade förmånen att kunna gå en promenix till ett möte - härliga steg till Omronen. Därefter rullade dagen på ganska behagligt, solen sken utanför mitt fönster och det gör ju ofta allt lite lättare.

Åkte hem tidigt för att fixa middagen. Kålpuddingen gjorde jag igår så idag var det bara till att skala potatis & morötter samt göra sås. Fyra av fem blev nöjda med maten - glömde att A var i Australien när jag introducerade denna rätt i höstas. Nu sitter jag här och bara degar men ska nog lägga mig på sängen och läsa istället tidigt ikväll.

Dagens bild
Var på Lindex och köpte nya servetter för att ta bort sminket med - passar perfekt i träningsväskan.

En bra sak från idag
Att jag fått ihop så många steg;-))

4 kommentarer:

  1. Oh de där servetterna är mina ögonstenar :) finns inget bättre när man har bråttom eller är borta.. Kålpudding har jag bara försökt mig på en gång att göra själv, vart så dåligt att den åkte ner i sopporna på en gång ;-) Men äter den gärna när jag är uppe hos svärmor i finland.

    Kramiz♥

    SvaraRadera
  2. Jag hade för mig att det var potatis i kålpuddingen? Eller är de ris? Tror att jag just avslöjade hur ofta jag gör kålpudding...

    Föresten så hade de massor av den gamla sirapsflaskan på Stockmann i Riga, men jag kunde inte köpa hem alla till dig...

    SvaraRadera
  3. Jag hade vare sig potatis eller ris i min pudding däremot en skvätt sirap i kålen när den frästs mjuk! Men nog kunde du ha köpt hem ett lager;-))

    SvaraRadera
  4. Jag gillar kålpudding gör det när kålen är färsk. Även kåldolmar!

    SvaraRadera